More competitiveness for free, Interested?

Lisaa kilpailukykya

Kiireessä ja edullisesti tehty tuotesuunnittelu saadaan näyttämään hyvältä ja on varmasti kohtuuhintaista. Yllätys saattaa kuitenkin tulla jo heti valmistuskomponentin tai -kokonaisuuden hankintavaiheessa ilmeten mahdollisten tai vaihtoehtoisten konepajakumppanien pienessä määrässä, korkeana hankintahintana tai pitkänä toimitusaikana. Oma lukunsa on myös mahdolliset valmistuksenaikaiset ”pakolliset” viimehetken muutokset, joita ei ole osattu ottaa huomioon ennakkoon suunnitteluvaiheessa. Ne jäävät usein ikävästi myös näkyviin asiakkaalle luoden mielikuvaa merkkituotteen ”harkituista” ratkaisuista.

Hitsaustekniikka -lehden (HT_5-2017_Korhonen) artikkelissa toimitusjohtaja Mika Korhonen korostaa ammattitaidon merkitystä huolehdittaessa tuotteen kilpailukyvystä: paljon ei ole tehtävissä myöhemmin jos konepajavalmistuksen kustannuksista lukitaan 70-90% jo perussuunnitteluvaiheessa. Kysymys onkin, miten nuo pakolliset kustannukset halutaan kohdistaa: panostamalla tuotteen optimaaliseen valmistukseen jo 2018 kilpailukykyä lisäten vai tekemällä asiat samaan vanhaan tuttuun tyyliin kuin viimeiset 20 vuotta säästämättä materiaaleja, työtä, läpimenoaikaa tai hyväksyen valmistuksen laatukustannukset.

Samoja teemoja käsitellään Konepajamessut 2018  ja Nordic Welding Expossa Tampereella maaliskuussa. Järjestämme päivittäin myös messuvieraille avoimia tietoiskuja samoista aiheista, tervetuloa kuulemaan sekä keskustelemaan lisää kanssamme Teidän valmistuksellisista mahdollisuuksista ja uusista menestymistavoitteistanne!

banneri_blogi

Oletko etsimämme rautainen ammattilainen?

Onko sinun paikkasi työpajalla, suunnittelupöydän ääressä vai molemmissa?

Osana osaavaa tiimiämme saat vastuuta ja mahdollisuuden kehittyä osaamisessasi.

Suisto Engineering Oy korkean teknologian projektitalo