In 2017 we have given kick-start for several SMEs innovations and the same will continue in year 2018

Suisto Engineering Oy:llä on ollut ilo toimia osaltaan TEKES-innovaatioseteli -palveluntuottajana vuonna 2017 rakennus- ja uusiutuvan energian -toimialoilla toimiville yrityksille. Työt ovat olleet tilaajille täsmäiskuja valmistus- ja materiaaliteknisissä sekä laskennallisessa erityisosaamisalueissa, joka on puuttunut tilaajalta itseltään ja joilla on ollut olemassa olleiden ideoiden ja tuotteiden kannalta olennainen ja ratkaiseva merkitys jatkokehityksen ja kaupallistamisen kannalta.

Toivomme, että kiinnostus Business Finlandin (ent. TEKES) tarjoamaan innovaatioseteliin jatkuu myös 2018 ja tuo siten osaltaan lisää mahdollisuuksia kaikille PK-yrityksille löytää uutta kansainvälistä kasvua ja -menestystarinoita!

Oletko etsimämme rautainen ammattilainen?

Onko sinun paikkasi työpajalla, suunnittelupöydän ääressä vai molemmissa?

Osana osaavaa tiimiämme saat vastuuta ja mahdollisuuden kehittyä osaamisessasi.

Suisto Engineering Oy korkean teknologian projektitalo